Ekm

Veli Akademisi eğitimlerimizin 2.ncisi Uzman Dr. Zeynep Gökçe ERKAN İDRİS tarafından verilecek olan "Öğrenme güçlüğü, Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite" eğitimleri olarak devam edecek.

Tüm velilerimizi eğitimlerimize bekliyoruz.

Biz birlikte güçlüyüz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. ncü Yılını İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu olarak coşkuyla kutlayacağız.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantımız 26 Ekim Perşembe günü saat 13.00 da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Genel kurulumuza tüm velilerimizi bekliyoruz.

Biz birlikte güçlüyüz.

Ekm

Sayın Velilerimiz, Söz verdiğimiz gibi Veli Eğitimlerimiz başlıyor.

Tem

E-OKULDAN OKULUMUZ KAYDINA DÜŞEN 1.SINIF---ANAOKULU---NAKİL ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ 10 AĞUSTOS 2023 PERSEMBE  GÜNÜ ANA BİNAMIZDAN YAPILACAKTIR.

Tem

Ve sonunda emeğimizin karşılığını aldik.

Okulumuz öğrencisi Defne , Tuğba HARUNOGLU öğretmen ile okul müdürü  Cüneyt BUHARALIOĞLU  nun birlikte hazırlamış olduğu " KİTAP TUTUCU " tasarımımiz  TÜRK PATENT  ve MARKA KURUMUNDAN "Tasarım Tescil Belgesi " almıştır. Bu bizim için çok büyük gururdur. İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu en iyilere her zaman layıktır. Ve Zirvedir !!! Biriz Biziz !!!  Cüneyt BUHARALIOĞLU

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EMEK VEREN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

YASEMİN AVSEREN

Okul Aile Birliği Başkanı

EBRU BAĞCI

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı

İLKNUR KURT

Muhasip Üye

DİLEK ÖZCAN

Sekreter

FUNDA GÜMÜŞ

Yönetim Kurulu Üye

Tem

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN NEZAHAT TURAN EMEKLİ OLMUŞTUR. KENDİSİNE HİZMETLERİNDEN DOLAYI ŞAHSIM VE KURUMUM ADINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. BİRİZ BİZİZ!!!

Haz

Logo ve  afiş  tasarımı  yapılan  oylamada 1. olmuştur.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Tuba Pektaş ile  4/B sınıfı öğretmeni Türkan Karagö'ün yürüttüğü; Kuruculuğunu Antalya'dan Rabia Kılınç  ile Fransa 'dan Ecole Capucines okulundan Yıldız Erdoğmuş' yaptığı TAKE ACTION with STEM  adlı eTwinning projesi çalışmalarına  devam ediyor. Yerli yabancı yaklaşık 37 ortağın çalıştığı projede,Portekiz, İspanya, İtalya, Sırbistan, Hırvatistan, Romanya ve Kuzey Makedonyadan okullar bulunuyor. Projenin amacı SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARIna STEM yoluyla çözümler üretmek. Tasarım becerileri geliştirme, analitik düşünme ve 21.yüzyıl becerileri geliştirme odaklı projemizde web2 araçları kullanımı, modelleme ve tasarımlar ile farklı aktivitelerde bulunan öğrencilerimiz keyifli bir proje yürüttüler.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Gündemi :

1-Açılış ve yoklama,Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşının okunması

2- Gündem maddelerinin okunması ve eklenecek maddelerin gündeme ilave edilmesi

3-Bir Önceki Kurul Toplantı Tutanaklarının Gözden Geçirilmesi

4- Okul Müdürü Cüneyt BUHARALIOĞLU’ nun açılış konuşması ,2022- 2023 Eğitim- Öğretim Yılı' nı değerlendirmesi.

5-2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı' nın değerlendirilmesi, sınıf bazında başarı durumlarının değerlendirilmesi, takdir, teşekkür belgesi durumları, veli isteğiyle sınıf tekrarı tavsiyesi yapılan öğrencilerin durumlarının görüşülmesi. (Zümre Başkanları düzeyinde)

6- Rehberlik ve Sosyal Kulüp çalışmalarının değerlendirilmesi,  gelecek yıla ait öneriler.

7-Destek Eğitim Odası, Merkezi Sınavlar,Ders Dışı Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin  ve İYEP çalışmalarının değerlendirilmesi.

8- Okulumuzda devam eden projeler hakkında bilgilendirme

9- Eğitim ve Öğretim Yılı Yıl Sonu İş ve İşlemleri (Ders defterleri, ders ve etkinliklere katılım ölçekleri, kazanım değerlendirme ölçekleri,  ders kesim raporları, Sosyal kulüp dönem sonu faaliyet raporları, Rehberlik dönem sonu faaliyet raporları, yazılı kağıtları, BEP uygulanan öğrenciler için değerlendirme formları,  toplantı tutanakları, vb. teslim edilmesi)

10-Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları' nın görüşülmesi.

11-Mesleki Çalışmalar hakkında bilgilendirme

12-Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programı Hakkında ve Yaz Okulu hakkında bilgilendirme

13- I.Sınıfa Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Adres Tespit  Komisyonun Oluşturulması

14- Planlanan şube ve derslik sayıları hakkında bilgilendirme,

15-  Dilek ve Temenniler

16-Kapanış

7 Haziran Çarşamba 09.00-09.30 'da 3. Sınıflar
10.30 - 11.10 'da 4. Sınıflar ile bahçede "Çocuk Yogası ve Nefes egzersizi" bilgilendirme eğitimi yapılacaktır. "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!"

Haz

Kağıt ve kitaplar çöp değildir! Temiz bir dünya temiz bir gelecek için kitap, dergi ve atık kağıtları okulumuza teslim edelim.

Haz

"İnternet Ortamında Duygusal istismar ve Korunma Yöntemleri" konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız.

Haz

Okulumuz öğretmen ve velilerine yönelik; 02 Haziran 2023 , Cuma günü saat 20:30'da

"İnternet Ortamında Duygusal istismar ve Korunma Yöntemleri"  konulu online seminer yapılacaktır.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Görevlisi İlker Başkan 'ın vereceği seminere aşağidaki Zoom adresi üzerinden katılımınızı bekliyoruz.

Cüneyt Buharalıoğlu