İZMİR / ÇİĞLİ - İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL ÖNCESİ, 1.SINIF VE NAKİL ÖĞRENCİ KAYITLARI

1.     2021/2022 Eğitim öğretim yılında hangi okula kayıt yaptırmanız gerektiğini            E-OKUL HABERLER/DUYURULAR bölümünden                                          (https://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/MEM/IOM00009.aspx) adresinden (KENDİ       E -DEVLET ŞİFRENİZLE)   öğrenebilirsiniz.

2.     E-OKUL modülünde okulumuz öğrencisi ise  12/07/2021 Tarihli 28175467 sayılı Kaymakamlık oluru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü karar gereği KAYIT ESNASINDA istenecek evraklar :

·        E- DEVLET Modülünden  (Nüfus Müdürlüğü seçilip ,Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Kurumumuza Verilmek Üzere) Öğrenci ANNE ve BABASI tarafından  ayrı ayrı  ibraz edilmelidir.

·        E- DEVLET Modülünden  (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü seçilip ,Aynı Hanede ikamet eden kişi belgesi  SADECE ÖĞRENCİ VELİSİ   ibraz edilmelidir.

·        Öğrenci Velisinin adına düzenlenmiş son altı aylık faturadan her hangi bir tanesi  (Faturalar Farklı olmalı; 1 fatura elektrik faturası ise diğer fatura su veya doğalgaz olmalı) ibraz edilmelidir. Fatura ibraz edilmesi esastır. (Fatura beyanında son 6 ay uygundur. )

Telefon , İnternet vb. faturaları kayıtta değerlendirilmeyecektir.

3.     Gerçeğe aykırı (şüpheli) yerleşim yeri adres beyanında bulunanlar hakkında,  Mülki İdare Amirinin emri ile kolluk kuvvetlerinceyaptırılan tahkikat sonucunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edildiği takdirde, 5490 sayılı Nüfus Kanunun 68 nci maddesinin birinci fıkrasının  (c) bendi gereğince öngörülen idari para cezası (2021 yılı için 1963 TL) uygulanacaktır. Bu durumda tespit edilen öğrencilerin kayıtlarını kendi adres bölgelerinde bulunan okullara yaptırmaları gerekmektedir.

4.   Kurumumuz kayıt iş ve işlemleri ile ilgili Okulumuzun RESMİ WEB SİTESİ http://ismailrahmikaradavut.meb.k12.tr/ adresinden bilgi alabilirsiniz.

5.   Kayıtlar için güvenlikten sıra numarası alınması , sosyal mesafe kuralına uyulması ve maske takımı zorunludur.

KAYIT TARİHLERİMİZ

Okul Öncesi        :   9 Ağustos 2021 - 20 Ağustos 2021

1.Sınıflar             : 16 Ağustos 2021 - 27 Ağustos 2021

Nakiller               : 18 Ağustos 2021 - 27 Ağustos 2021

Tarihleri arası okul müdürlüğü tarafından saat  09:00-12:00 ile 13:00-16:30 saatleri  arası gerçekleşecektir.

İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu Müdürlüğü

Ağu

EN İYİ OKUL EVE EN YAKIN OKULDUR!!!

Okulumuz kayit bölgesinde misafir olarak gözüken ailelerin gerçek adreslerine geçmeleri ve adreslerini gerçek ikametgahlarina taşımaları VE GERCEK ADRES BÖLGELERİNDE BULUNAN OKULA KAYITLARINI YAPTIRMALARI esastır. İçişleri Bakanlığınca Gerçeğe Aykırı Adres Beyanı yapanın cezai yaptırımı 1963 TL dir. Gerçek adresinizde bulunan okula KAYDINIZI YAPTIRINIZ!!!

Ağu

ARKADAŞ ADLI TATİL KİTAPLARINIZI KOVİD TEDBİRLERİNCE GÜVENLİKTEN ALABİLİRSİNİZ.

Ağu

OKULUMUZ MİLLİ SPORCU ÇIKARMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. CEYDA ÖNCÜ ADLI ÖĞRENCİMİZ BADMİNTON U---15 MİLLİ TAKIMINA SEÇİLMİŞTİR. KENDİSİNİ TEBRİK EDER, MİLLİLİK KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01- 04 HAZİRAN  2021 SABAH GRUBU  NÖBET ÇİZELGESİ(07.50-12.20)

PAZARTESİ

AYLA SEVİNDİK

MERAL CAN

MERAL YILMAZ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01- 04 NİSAN  2021 ÖĞLE GRUBU  NÖBET ÇİZELGESİ( 13.20-17.50)

PAZARTESİ

FAZİLET ERYILMAZ

HÜLYA TEKBAŞ

AHMET ŞİMŞEK

**Nöbet görevi, ilk ders başlamadan 20 dakika önce başlar, son ders bitiminden 20 dakika sonra sona erecektir.

**Nöbetçi öğretmenler nöbet defterini imzalayıp sabah grubu öğretmenleri 07.50  , öğle  grubu 13.20'de nöbete başlayıp, nöbet defterini imzalayıp sabah grubu 12.20'de öğle grubu 17.50'de  nöbeti bitireceklerdir.

** Töreni ön bahçe nöbetçi öğretmeni yapacaktır.Öğrenciler içeri girmeden önce tüm nöbetçi öğretmenler bahçede öğrencinin başında olacak ,öğrenciler bina içerisine alınınca nöbet yerlerine geçilecektir.

** Nöbet yerleri haftalık değişecektir.

31/05/2021

Cüneyt BUHARALIOĞLU