2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı yazımız ekindeki gündem maddelerini görüşmek üzere 15/06/2023 Perşembe günü saat 13:15’da okul toplantı salonumuzda yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Gündemi :

1-Açılış ve yoklama,Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşının okunması

2- Gündem maddelerinin okunması ve eklenecek maddelerin gündeme ilave edilmesi

3-Bir Önceki Kurul Toplantı Tutanaklarının Gözden Geçirilmesi

4- Okul Müdürü Cüneyt BUHARALIOĞLU’ nun açılış konuşması ,2022- 2023 Eğitim- Öğretim Yılı' nı değerlendirmesi.

5-2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı' nın değerlendirilmesi, sınıf bazında başarı durumlarının değerlendirilmesi, takdir, teşekkür belgesi durumları, veli isteğiyle sınıf tekrarı tavsiyesi yapılan öğrencilerin durumlarının görüşülmesi. (Zümre Başkanları düzeyinde)

6- Rehberlik ve Sosyal Kulüp çalışmalarının değerlendirilmesi,  gelecek yıla ait öneriler.

7-Destek Eğitim Odası, Merkezi Sınavlar,Ders Dışı Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin  ve İYEP çalışmalarının değerlendirilmesi.

8- Okulumuzda devam eden projeler hakkında bilgilendirme

9- Eğitim ve Öğretim Yılı Yıl Sonu İş ve İşlemleri (Ders defterleri, ders ve etkinliklere katılım ölçekleri, kazanım değerlendirme ölçekleri,  ders kesim raporları, Sosyal kulüp dönem sonu faaliyet raporları, Rehberlik dönem sonu faaliyet raporları, yazılı kağıtları, BEP uygulanan öğrenciler için değerlendirme formları,  toplantı tutanakları, vb. teslim edilmesi)

10-Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları' nın görüşülmesi.

11-Mesleki Çalışmalar hakkında bilgilendirme

12-Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programı Hakkında ve Yaz Okulu hakkında bilgilendirme

13- I.Sınıfa Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Adres Tespit  Komisyonun Oluşturulması

14- Planlanan şube ve derslik sayıları hakkında bilgilendirme,