2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 03-07 OCAK 2022  NÖBET ÇİZELGESİ

2021 ARALIK GELİR GİDER TABLOSU

Ara

**Nöbet görevi, ilk ders başlamadan 20 dakika önce başlar, son ders bitiminden 20 dakika sonra sona erecektir.

**Nöbetçi öğretmenler nöbet defterini imzalayıp sabah grubu öğretmenleri 07.25  , öğle  grubu öğretmenleri 13.00'de nöbete başlayıp,  sabah grubu 12.45'de öğle grubu 18.20'de  nöbet defterini imzalayıp nöbeti bitireceklerdir.

** Töreni ön bahçe nöbetçi öğretmeni yapacaktır.Öğrenciler içeri girmeden önce tüm nöbetçi öğretmenler bahçede öğrencinin başında olacak ,öğrenciler bina içerisine alınınca nöbet yerlerine geçilecektir.

** Nöbet yerleri haftalık değişecektir

Ara

·         Danimarka'nın koordinatörlüğünü  üstlendiği 5 ülkenin dahil olduğu Erasmus+KA2 Projesine ortak   olduk.Ve projemiz onaylandı.(Danimarka-Türkiye-İzlanda-Portekiz-İtalya-Güney Kıbrıs)

·         Technology Understanding in Practice (Pratikte Teknolojiyi Anlama) Projemiz  (2025 yılı sonuna kadar) devam edecek olup ,Proje koordinatörümüz Tuba PEKTAŞ, Murat ASLAN ve okul müdürümüz Cüneyt BUHARALIOĞLU'na şükranlarımızı sunarız.

İlk toplantımız 2022 Mart   okul koordinatörlerimizin katılımı ile Danimarka'da yapılacaktır.

Ara

AKILLI TAHTALARIMIZI AKTİF HALE GETİRDİK!!

2021 KASIM AYI GELİR GİDER TABLOMUZ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 22-26 KASIM  2021 NÖBET ÇİZELGESİ

BİR KURAL BİR HAYAT KURTARIR !

EKİM AYI GELİR GİDER TABLOMUZ

Ekm

28 EKİM 2021 PERŞEMBE GÜNÜ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ EĞİTİM UYGULAMASI YAPILACAKTIR.

Ekm

2021 - 2022 Egitim öğretim yılı Okul Aile birliği görevleri aşağıda  belirlenmiştir.

Okul Aile Birliği Başkanı: Kemal ÖZKAN   Okul Aile Birliği Başkan Yrd. Cemre GÜZEL   Okul Aile Birliği Muhasibi Ayşegül ERİŞ   Okul Aile Birliği Sekreteri Merve ÖRÜCÜ   Okul Aile Birliği Asil Üye Yasemin GEYİK   Denetleme Kurulu Üyesi

Özlem ÇOLAK

Ekm

SINIR KOYMAK KEŞFETME SÜRECİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR ROL OYNAR!!

SABAHÇI SINIF ANNELERİMİZ SADECE ÇARŞAMBA GÜNLERİ SAAT 11:00-12:30 ARASI

ÖĞLENCİ SINIF ANNELERİMİZ SADECE ÇARŞAMBA GÜNLERİ SAAT 13:20-14:30 ARASI

TARAFINA VERİLEN YAKA KARTI İLE OKULA BELİRTİLEN SAATLERDE GİREBİLİRLER.

Ekm

4 Ekim 2021 Pazartesi gününden itibaren zaman çizelgesi.

Sabahçı öğrenciler (3.ve 4.sınıflar) 07 25 de bahçeye alınıp , 3.sınıflar 12:15 de çıkacaklardır. 4.sınıflar ise 12:25 de çıkacaklardır.

Öğlenci öğrenciler (1.ve 2.sınıflar)13.05 de bahçeye alınacaktır.

1.sınıflar 17:50 de çıkacaklardır.

2.sınıflar ise 18:00 de çıkacaklardır.

Bu saatlerden önce hiç bir öğrenci ve veli salgın tedbilerince BAHCEYE ALINMAYACAKTIR.

Servisler ile olan sözleşme veli ile servisciler arasındadır.  Okul idaresi SADECE okul saatlerinde resmi evraklari denetler. Bilginize

ÖĞRENCİLERİMİZE HİJYENİK ORTAM SUNMAK İÇİN EMEK VERİYORUZ.