İZMİR / ÇİĞLİ - İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu

Pozitif Ebeveynlik

Sevgili Ebeveynler,
İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu Veli Akademisi sunar;
Çocuklarınızla sağlıklı, mutlu ve verimli bir ilişki kurmak için gerekli becerileri kazanmaya hazır mısınız? Pozitif ebeveynlik tekniklerini öğrenmek ve aile içi iletişimi güçlendirmek için sizleri özel bir seminere davet ediyoruz!
Tarih: [7 Aralık Perşembe]
Yer: İsmail Rahmi Karadavut Konferans Salonu
⏰ Saat: [13:00]
Bu seminerde neler öğreneceksiniz?
• Pozitif disiplin yöntemleri
• Çocuklarınızla etkili iletişim kurma teknikleri
• Çocuk gelişiminde ebeveyn rolünün önemi
• Stres yönetimi ve sabırlı ebeveyn olma yolları
Konuşmacı: Profesyonel Koç & Çocuk Gelişim Uzmanı & Ebeveyn Danışmanı İpek ELGİN
Seminerimiz, interaktif çalışmalar, uygulamalı örnekler ve soru-cevap bölümleri içerecek şekilde tasarlanmıştır.
Kimler Katılmalı? Ebeveynler, anne-baba adayları, eğitimciler ve çocuk gelişimiyle ilgilenen herkes!
Bu seminer, ailenizle daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek inşa etmenize yardımcı olacak değerli bilgilerle dolu olacak. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız!
Pozitif ebeveynlik yolculuğunuzda size rehberlik etmek için sabırsızlanıyoruz!

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 21:58 - Görüntülenme: 68