AYTEN UYSAL - Müdür Yardımcısı

2020 yılından itibaren İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu´nda görev yapmaktayım.

Sayın  Ayten UYSAL
          (Çiğli  İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu Müdür Yardımcısı)

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖREVLER VE YAPACAĞINIZ ÇALIŞMALAR:

1.      3.ve 4. sınıfların tüm iş ve işlemlerini koordine etmek.

2.      Haftalık olarak Nöbetçi öğretmen görev dağılımlarını yapmak, göreve geliş ve gidişlerini kontrol etmek, nöbet defterinin düzenli olarak tutulmasını sağlamak.

3.      Devamsızlık yapan öğrencilerin durumlarını sınıf öğretmenleri ile işbirliği yaparak ailelerine bildirmek, mazereti olanlara en fazla 15 gün izin vermek,öğrenci belgelerini düzenlemek.

4.      3. ve 4.sınıfların sınıf defterlerinin dağıtılmasını sağlamak.

5.      3. ve 4.sınıfların ders defterlerinin ve Eba Canlı ders takip formlarının  günlük ve haftalık kontrollerini yapmak ve imzalamak.

6.      3. ve 4.sınıfların öğrenci notlarının bilgisayara girişlerinin kontrolünü yapmak, not çizelgelerinin düzenli doldurulmasını sağlamak, not fişlerinin hatasız olarak çıkarılıp sınıf öğretmeni tarafından imzalanmasını sağlamak.

7.      3. ve 4.sınıfların I.Dönem ve II.Dönem Not Fişlerinin hazırlanması ve dosyalanmasını sağlamak.

8.      3.ve 4. Sınıf öğrencilerinin E-Okul modülündeki bilgilerinin güncellenmesini sağlamak.

9.      DYS ‘den okul müdürünün havale ettiği yazılara zamanında cevap verip, takibini yapmak

10.  Rehberlik ve psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kurulu üyeliğinde bulunmak.

11.  Sınıf geçme defterlerini hazırlamak.

12.  Yetiştirme ve hazırlama kurslarının (İYEP) öğretmen ve öğrencilere duyurulması, evrak ve dosyalarının tutulması, onay alınmasını sağlamak.

13.  Okulun Stratejik Planlarının hazırlanmasını sağlamak, güncellemek.

14.  3.ve 4.sınıfların ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Öğretmenler Kurullarına istemesi halinde katılmak, toplantı tutanaklarını toplamak, dosyalamak, karar defterlerine ilgili kararları almak.

15.  Sene sonunda 3.ve 4.sınıf öğretmenlerine ait not çizelgelerinin, ders kesim raporlarının,yazılı kağıtlarının ve öğretmen tatil adreslerinin imza karşılığında alınmak.

16.  3. ve 4.sınıfların veli toplantı tutanaklarının toplanması ve dosyalanmasını sağlamak.

17.  Öğretmen ve öğrenci gezilerinin planlanması, koordine edilmesi, onay alınmasını sağlamak

18.  Belirli gün ve haftalar ile ilgili çizelgelerin okul müdürü ile hazırlanmasını sağlamak, ilgililere imza karşılığı duyurmak, kutlanan hafta ve günler ile ilgili dökümanların ilgili dosyaya kaldırılmasını sağlamak ve gerekli takibi yapmak, belirli gün ve haftaların kutlaması ile ilgili görev dağılımını yapmak.

19.  Okul Web Yayın Ekibi üyeliğinde bulunmak.

20.  Nöbet görevini yerine getirmek.

21.  Değerler Eğitimi Yürütme Komisyonu üyeliğinde bulunmak.

22.  Şiddeti Önleme Çalışmaları ekibinde bulunmak.

22(yimiiki) maddeden ibarettir.