Nis

Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatrosunun 23 Nisan da sahneye koyacağı "Sağlıklı Yaşam Sokağı" oyununu ücretsiz olarak tüm öğrencilerimiz izleyebilir.

Nis

"Çocuklar İlkyardımla Daha Güvende" projesi kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda 19 Nisan Cuma günü öğrencilerimize ve velilerimize yönelik bir eğitim verilecektir.

Tüm velilerimizi saat 11.15 te İlkyardım Eğitimine bekliyoruz.

Nis

Mavişehir Rotary Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Geleceğimden Ben Sorumluyum " projesi kapsamında harika ödüllerin verileceği Resim yarışmasına 4.ncü sınıf öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Şbt

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro A.Ş. tarafından 3.ncü ve 4.ncü sınıf öğrencilerimize TRAMVAY EĞİTİMİ verilecek. Bu eğitim 3.ncü sınıflarımız için 14 Şubat Çarşamba, 4.ncü sınıflarımız için 15 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek.

Okulumuzun yanından geçen Tramvay hattının dhaa güvenli kullanılması için öğrencilerimize farkındalık kazandırılacak.

Eğitim sonunda öğrencilerimize broşür ve hediyeler dağıtılacaktır.

Şbt

Değerli velimiz,
Her an hepimiz için hazır bulundurulması gereken kan, kaynağı yanlızca insan olan canlı bir dokudur ve hayati öneme sahiptir.

İhtiyaç sahibi hastalarımızın tedavisinde kullanılmak üzere okulumuzda kan bağışı etkinliği yapılacaktır.

Kan bağışı süreci yarım saati geçmemektedir.
Alınan kanlar laboratuvarlarda analiz edilerek hastalara ulaştırılmaktadır.
Tüm bu hazırlık ve laboratuvar süreçlerinden doğan maliyetler sosyal güvenlik kurumu ve kızılay kan hizmetleri müdürlüğü arasındaki protokolle güvence altına alınmıştır.

Bu anlamda kan üzerinden herhangi bir ticari faliyet yürütmek söz konusu değildir.
Bölgemizdeki yüze yakın hastanede kan bekleyen hastalarımıza yardımcı olabilmek ve çocuklarımıza bu konuda örnek olmak için 18 - 60 yaş arası önemli bir sağlık sorunu olmayan velilerimizi kimlikleri ile birlikte okulumuza bekliyoruz.

Ock

Okulumuz Veli Akademisi kapsamında Can Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı uzmanı Uzm. Dr. Samire Hüseynova tarafından velilerimize dönük olarak "Otizm, Öfke Yönetimi ve Problem Çözme " konulu eğitim verilecek.

Ara

İsmail Rahmi Karadavut Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Can Hastanesinden Uzm. Klnk. Psk. Hazal Akbulut tarafından velilerimize dönük "Kaygı ve Ebevyn yaklaşımları, Akran Zorbalığı ve Ebeveyn Yaklaşımları" konulu bir eğitim verilecektir.

Eğitime tüm velilerimizi bekliyoruz.

ÖNCE VATAN 1915 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GEZİCİ SAVAŞ MOBİL MÜZESİ
"8 ARALIK CUMA ( YARIN ) " öğleden sonra
08.30 - 17.30 saatleri arasında
İSMAİL RAHMİ KARADAVUT İLKOKULUNDA

İpek ELGİN ile  "Pozitif Ebeveynlik"eğitimi

Ara

5-6 Aralık yani Salı ve Çarşamba günlerinde okulumuzda BİLİM Dedektifleri belirlenen program dahilinde tüm sınıflarımıza çok amaçlı salonda muhteşem bir gösteri yapacaklar.

Ara

Saygıdeğer velilerimiz serbest kıyafet günü uygulaması ile ilgili yaptığımız ankete 305 veli ve öğretmen katılmıştır.

Anket sonucuna göre:
31 kişi HİÇ OLMAMALI % 10,2
21 kişi ÇARŞAMBA. % 6,9
242 kişi CUMA günü % 79,3

Kas

4.ncü Sınıf öğrencilerimize dönük olarak belirlenen program dahilinde Can Hastanesinden Uzman Klinik Psikolog Hazal Akbulut tarafından "Yalnız Değilsin" konulu eğitim 28 Kasım Salı Günü verilecek.

"Sağlıklı Beslenme, Diyabet/Obezite ve Erken Ergenlik" eğitimi

Kas

Önümüzdeki hafta aramızdan ayrılışının 85. Yılında Atamızı anacağız. Atatürk haftası süresince yani 6-10 Kasım tarihleri arasında tüm öğrencilerimiz Atatürk tişörtleriyle okulumuza geleceklerdir.

Atamıza olan saygımızı ve sevgimizi önü yüreğimizim tam üstünde taşıyarak hep birlikte gösterelim.

Sonsuza kadar Atatürk...

Kas

Bu öğretim yılı başından bu yana uygulamaya koyduğumuz "Veli Akademisi" eğitimlerimiz programını paylaşıyoruz.

Bu eğitimlerimize tüm velilerimizi bekliyoruz.

Biz birlikte güçlüyüz.