Ara

/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nilgün Darendeli rehberliğinde Tutum ,Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği olarak okulumuzda farkındalığı artıran bir gösteri gerçekleştirdiler. "NEDİR TÜKETİMİNDE EN DOĞRU, 869 TÜRK MALININ KODU"

Ara

3/E Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hilal Sarcan'ın rehberliğinde Patili dostlarımız için evler yaptılar.

Ara

ÖNCE VATAN 1915 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GEZİCİ SAVAŞ MOBİL MÜZESİ bugün okulumuzda öğrencilerimizin ziyaretine açıldı.

Ara

Bugün İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Profesyonel Koç & Çocuk Gelişim Uzmanı & Ebeveyn Danışmanı İpek ELGİN tarafından velilerimize POZİTİF EBEVEYNLİK eğitimi verildi.

Ara

Pozitif ebeveynlik tekniklerini öğrenmek ve aile içi iletişimi güçlendirmek için sizleri özel bir seminere davet ediyoruz!

Ara

3/A ve 2/D sınıflarımızın kuklalarını beğeninize sunuyoruz.

Ara

Çiğli Rotary Derneği Dönem Başkanı Tuluğ Kerem Özay'ın destekleriyle okulumuz 3.ncü sınıf ve sabahçı anaokulu öğrencilerimizin diş sağlığı taraması yapıldı. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Çötert ve Diş Hekimi Dr. İrem Çötert tarafından yapılan tarama öncesi öğrencilerimize diş sağlığı konusunda eğitim verildi.

Ara

4.ncü Sınıf öğrencilerimize dönük olarak belirlenen program dahilinde Can Hastanesinden Uzman Klinik Psikolog Hazal Akbulut tarafından "Yalnız Değilsin" konulu eğitim 28 Kasım Salı Günü verildi.

Ara

Veli Akademisi eğitimlerimiz Can Hastanesi Çocuk Endikroloji uzmanı Dr. Özlem Korkmaz SAKAOĞLU tarafından okulumuzda öğrenci velilerimize "Sağlıklı Beslenme, Diyabet/Obezite ve Erken Ergenlik" eğitimi verildi.

Ara

İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu okul idaresi olarak yapılacak çalışmalarla ilgili planlama toplantısını Okul müdürümüz Ahmet Özortakcı başkanlığında gerçekleştirdik.

Okulumuzda daha sağlıklı koşullarda hiç bir hizmet aksamadan iş ve işlemlerin yürütülmesi konusunda kararlar aldık.

Kas

4/E Sınıfımız öğrencileri öğretmenleri Yüksel Yetiş rehberliğinde yapmış oldukları kuş evlerini okulumuzda sergilediler.

Öğrencilerimizin yapmış oldukları kuş evleri okul bahçemizdeki ağaçlara asılarak kuşlara yuva olmaları sağlanacak.

Kas

Okulumuzu bugün Çiğli Final okulları Koordinatörü Kemal Kaş ve İlkokul müdürü Ömür Toktaşlı ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü öğretmenlerimize aldığımız hediye ve Çiğli Başkanı Utku Gümrükçü tarafından gönderilen "Nutuk" kitaplarıyla kutladık.

Kas

Bugün okulumuza gelerek bizleri onurlandıran arkadaşlarım Büyükçiğli İlkokulu Müdürü Enver Özkan'a, Kanuni İlkokulu Müdürü Doğan Öztürk'e ve Münevver Öğretmen İlkokulu Müdürü Serkan Kayğısız'a teşekkür ederim.

Biz birlikte güçlüyüz.

Kas

Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Türkan Karagöz tarafından yürütülen Take Action with STEM adlı projemiz Ulusal Kalite Ödülü aldı.