Mrt

Okul çalışanlarımız tarafından ortaklaşa emek emek hazırlanan iftarda hep birlikte buluştuk. Emeklerine yüreklerine sağlık. Allah hayırlarını kabul etsin.

Mrt

Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Masal" alanında dereceye giren 4.ncü sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 4/A Sınıfından Betül Ay 1.nci
2. 4/B Sınıfından Ada Haşlamacı 1.nci
3. 4/E Sınıfından Öykü Boz 2.nci
4. 4/B Sınıfından Eylül Gündoğan 2.nci
5. 4/A Sınıfından Ela Arık 3.ncü
6. 4/A Sınıfından Eylül Kıran 3.ncü
7. 4/D Sınıfından Ada Saçar 3.ncü

Dereceye giren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini yürekten kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferimizin 109. Yılını okulumuzda 3.ncü sınıflarımız tarafından yapılan programla kutlandı.

Uzun bir süredir bu program için hazırlık yapan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Mrt

Bu öğretim yılı başından bu yana uygulamaya koyduğumuz "Veli Akademisi" eğitimleri kapsamında bizlere eğitim desteği veren doktorlarımızı görevlendiren Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr Muzaffer Keskiner ve Can Hastanesi Başhekimi Orhan Satılmaz'a okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Bu ziyarete okul müdürümüz Ahmet Özortakcı ile birlikte rehber öğretmenlerimiz Nurdan Atay, Ertan Algül ve Nilgün Sarper Cihan katıldılar.

Ayrıca Can Hastanesi kurumsal iletişim direktörü öğrenci velimiz Özlem Akav'a teşekkür ederiz.

Mrt

Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Masal" alanında dereceye giren 2.nci sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 2/DSınıfından İlgi Arya Çobancı 1.nci
2. 2/A Sınıfından Rüzgar Tural 2.nci
3. 2/C Sınıfından Lina Savaş 3.ncü

Mrt

Karşıyaka Mavişehir Rotary Derneği ile ortaklaşa yürütülen "Geleceğimden ben sorumluyum" projesi okulumuzda 4.ncü sınıflarımızda uygulanmaya başladı .

Öğrencilerimizin proje kapsamında yaptığı çalışmaları beğeninize sunuyoruz.

Proje sürecinde başlıklarla belirlenen modülleri uygulayan gönüllüler öğrencilerimizin geri dönütlerinden çok mutlu oldular.

Mrt

"Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Masal" alanında dereceye giren 3.ncü sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 3/C Sınıfından Ecrin Azra Er 1.nci
2. 3/A Sınıfından Zeynep Alya Yalın 1.nci
3. 3/C Sınıfından. Defne Molla 2.nci
4. 3/D Sınıfından Berrak Evin Yıldız 2.nci
5. 3/B Sınıfından Meryem İkbal İldir 3.ncü
6. 3/D Sınıfından Güneş Güven 3.ncü

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliğini muhteşem bir programla gerçekleştirdik.

Programa emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Çiğli'de yeni göreve başlayan kaymakamımız Fatih Görmüş'e okul müdürümüz Ahmet Özortakcı, sınıf öğretmenimiz Emel Öztürk, 3/C Sınıfından öğrencilerimiz İrem Özerdem ve Emir Batu Demirçeken ile birlikte hoşgeldin ziyaretinde bulunduk.

Okulumuzda yürütülen projeler ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdik.

Mrt

Küçük Yazarlar, Güçlü Kalemler projesi kapsamında bu ayki proje konumuz şiirdi. Şiir alanında 2.nci sınıflardan dereceye giren öğrencilere törenle belgeleri okul müdür yardımcımız Düden Gürel tarafından verildi.

Mrt

Küçük Yazarlar, Güçlü Kalemler projesi kapsamında bu ayki proje konumuz şiirdi. Şiir alanında 4.ncü sınıflardan dereceye giren öğrencilere törenle belgeleri okul müdürümüz Ahmet Özortakcı tarafından verildi.

Mrt

Küçük Yazarlar, Güçlü Kalemler projesi kapsamında bu ayki proje konumuz şiirdi. Şiir alanında 3.ncü sınıflardan dereceye giren öğrencilere törenle belgeleri okul müdürümüz Ahmet Özortakcı tarafından verildi.

Mrt

Daha yeşil bir dünya için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi himayelerinde @izmir_ilmem in yürüttüğü #TohumTopuSaç Projesi, “Tohum Topu Yapıyoruz” atölyele çalışması startı okulumuz Çiğli İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu’nda verildi.

Mrt

Okulumuz 2. Dönem Başı Veli toplantılarımız tamamladık. Velilerimize toplantılara olan ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Velilerimize öğretmenlerimiz tarafından öğrencileri ve 2. Dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.