3/G SINIFIMIZDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Milli Birlik ve Beraberlik Duygusu ile iyi günde , kötü günde birbirimize destek oluyoruz. Türkiye'nin kanayan yarası olan SMA hastalarından, Doruk kardeşimize 3/ G sınıfı olarak destek olmak istedik. Bir nebzede olsa faydamızın dokunması bizi mutlu ediyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz müdürlüğüne 4/G Sınıfından Duru Karamelek temsili olarak atandı.

Müdür olarak yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren öğrencimize başarılı temsilinden dolayı kutluyor, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

Nis

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen Çiğli Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında 2 farklı dalda okulumuz öğrencileri İlçe 1.ncisi olarak bizleri gururlandırdılar. Bu öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenleri Yertek Başaran'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

GURUR TABLOMUZ

Ela ARIK
Pentago oyunu yarışma birincisi

Altuğ AKEL
Küre oyunu yarışma birincisi

Nis

"Çocuklar İlkyardımla Daha Güvende" projesi kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünden İlkyardım eğitim görevlisi Hülya Duran tarafından öğrencilerimize ve velilerimize eğitim verildi.

Eğitimi uygulamalı olarak öğrenci ve veliler üzerinden göstererek daha anlaşılır bir hale getiren Hülya Duran'ı can kulağı ile dinleyen öğrencilerimiz eğitime özel ilgi gösterdiler.

OKULUMUZ BAŞARIYA DOYMUYOR

Fiziki ve Sosyal Etkinlikler Çocuk Oyunları Çiğli finali yarışmalarında 4.ncü Sınıf öğrencilerimiz Halat Çekme İlçe 1.ncisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ayrıca öğrencilerimiz Uzun atlama Çember dalınca İlçe 2.ncisi oldular.

Öğrencilerimize bize yaşattıkları bu başarıdan dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

HALAT ÇEKME TAKIMIMIZ

Betül Ay
Eylül Naz Ünal

Nis

Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları bugün Anaokulu bahçemizi temizleyerek daha kullanılır bir hale getirdiler.

Bu konuda okulumuza destek olan Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü Bölge sorumlusu Emre Seyatoğlu'na okulumuz adına teşekkür ederiz .

Nis

Fiziki ve Sosyal Etkinlikler Çocuk Oyunları Çiğli finali yarışmalarında 1.nci Sınıf öğrencilerimiz Çemberle işbirliği dalında İlçe 1.ncisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

1.NCİ OLAN EKİBİMİZ

1/F Sınıfından
1. Aziz Süleyman Kalkan
2. Ali Civan Demir
3. Aras Mustafa Kaya
4. Zeynep Sarı
5. Yaren Baytar
6. Eylül Özgüder

Nis

Fiziki ve Sosyal Etkinlikler Çocuk Oyunları Çiğli finali yarışmalarında 2.nci Sınıf öğrencilerimiz Halat Çekme ve Uzun Atlama dalında İlçe 1.ncisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ayrıca öğrencilerimiz Koşu ve Çember dalınca İlçe 2.ncisi oldular.

GELECEĞİMDEN BEN SORUMLUYUM PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuzda Mavişehir Rotary Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü Geleceğinden Ben Sorumluyum projesi bugün yapılan etkinliklerle sona erdi. Proje koordinatörü Filiz Kırbeyi "Eğitim projemizin son haftasıydı. Çocuklarla hem bahçede hem sınıflarında oyunlar oynayarak ve takım olma konusunu işleyerek projemizi tamamladık. Her adımda bizimle birlikte yürüyen tüm gönüllü arkadaşlarıma ve özellikle İsmail Rahmi Karadavut ilkokulu yönetimi ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.resim yarışmamız ile projemizi sonlandıracağız. Çocuklarımızın hem sertifikalarını hem de yarışma derece ödüllerini bu ay sonunda verebilmeyi planlıyoruz." dedi.

Okulumuza ve öğrencilerimize kazandırdıkları dan dolayı Rotary Derneğine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

"Geleceğimden ben sorumluyum" eğitim projemizin beşinci dersinde çocuklarımızla birlikte veri doğrulama-temiz bilgiye ulaşım konusunu işledik çocuklarımız verdiğimiz resimler üzerine kendi haberlerini kendileri yazdılar ve televizyonumuzda sundular.

Bu hafta konumuz hem çok önemli, hem çok eğlenceliydi. 20 gönüllü Rotary gönüllüsüne teşekkür ederiz.

Nis

Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Şiir" alanında dereceye giren 4.ncü sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 4/G Sınıfından Gülse Coşkun 1.nci
2. 4/F Sınıfından Ayşegül Duyar 2.nci
3. 4/G Sınıfından Ela Buharalıoğlu 3.ncü
4. 4/D Sınıfından Ela Ezgi Karagöz 3.ncü

Dereceye giren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini yürekten kutluyoruz.

Nis

Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Şiir" alanında dereceye giren 3.ncü sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 3/A Sınıfından Zafer Yağız Öztürk 1.nci
2. 3/H Sınıfından Deniz Uz 2.nci
3. 3/H Sınıfından Ceylin Baydoğan 2.nci
4. 3/D Sınıfından Derin Baydoğan 3.ncü
5. 3/H Sınıfından Hevin Çam 3.ncü

Nis

Küçük yazarlar, güçlü kalemler" projesi kapsamında bu ay "Şiir" alanında dereceye giren 2.nci sınıf öğrencilerimize törenle başarı belgeleri verildi. Buna göre dereceye giren öğrencilerimiz,

1. 2/A Sınıfından Rüzgar Tural 1.nci
2. 2/I Sınıfından Defne Polat 2.nci
3. 2/B Sınıfından Umay Kıvci 2.nci
4. 2/F Sınıfından Defne Bayram 3.ncü
5. 2/D Sınıfından Sezgin Saygın Tepekule 3.ncü

Nis

3/C sınıfımız Hayat Bilgisi ders konusunu işlemeye okul bahçesini temizleyerek başladı

Nis

Rotary Mavişehir kulübü ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Geleceğimden ben sorumluyum" eğitim projemizin dördüncü haftasında sürdürülebilir kalkınma amaçlarını işledik. Etki zincirlerimizi yaparak sınıflarımıza astık. Birleşmiş Milletler’in 193 ülke bazında bizimle ülkemiz dahil olmak üzere imzalattığı protokol uyarınca belirlediği 17 tane hedefimizin tamamını öğrencilerimize anlattık onların bu hedeflere benimsemeleri için etken etkinlikler yaptık.

Bu çalışmaları yürüten gönüllülere okulumuz adına teşekkür ederiz