OKULUMDA KAN PANYA

Değerli velimiz,
Her an hepimiz için hazır bulundurulması gereken kan, kaynağı yanlızca insan olan canlı bir dokudur ve hayati öneme sahiptir.

İhtiyaç sahibi hastalarımızın tedavisinde kullanılmak üzere okulumuzda kan bağışı etkinliği yapılacaktır.

Kan bağışı süreci yarım saati geçmemektedir.
Alınan kanlar laboratuvarlarda analiz edilerek hastalara ulaştırılmaktadır.
Tüm bu hazırlık ve laboratuvar süreçlerinden doğan maliyetler sosyal güvenlik kurumu ve kızılay kan hizmetleri müdürlüğü arasındaki protokolle güvence altına alınmıştır.

Bu anlamda kan üzerinden herhangi bir ticari faliyet yürütmek söz konusu değildir.
Bölgemizdeki yüze yakın hastanede kan bekleyen hastalarımıza yardımcı olabilmek ve çocuklarımıza bu konuda örnek olmak için 18 - 60 yaş arası önemli bir sağlık sorunu olmayan velilerimizi kimlikleri ile birlikte okulumuza bekliyoruz.

Değerli velimiz,

Kan bağışı süreci yarım saati geçmemektedir.
Alınan kanlar laboratuvarlarda analiz edilerek hastalara ulaştırılmaktadır.

10-02-2024

Yayın: 10.02.2024 - Güncelleme: 10.02.2024 23:49 - Görüntülenme: 37