ÖĞRENEREK BÜYÜYORUM, SORUMLULUKLARIMI BİLİYORUM PROJESİ

Okulumuz 4.ncü sınıf öğrencilerine dönük olarak verilecek olan Mavişehir Rotary Derneği tarafından finanse edilen "Öğrenerek büyüyorum, sorumlulukları biliyorum" projesi kapsamında görev alacak gönüllülere Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık projeleri direktörü Zeynep Bahar ve öğretim görevlisi Aslı Acar tarafından eğitim verildi. Eğitime okul müdürümüz Ahmet Özortakcı'ta katıldı.

Verilen eğitimle ilgili olarak Mavişehir Rotary Derneği Dönem Başkanı Filiz Kırbeyi "Bugün Mavişehir, Agora ve Alsancak rotary kulüpleri olarak bölge teşviğide almaya hak kazandığımız , ÖĞRENEREK BÜYÜYORUM, SORUMLULUKLARIMI BİLİYORUM projemiz kapsamındaki ilk eğitimimizi 5 saat süren yoğun bir program ile aldık. Hem eğlendik, hem öğrendik, hem birbirimizi tanıdık, hem de birbirimizle ve çocuklarımızla ile olan ilişkilerimizi sorguladık. Hatta sokakta oyun bile oynadık. Projemizi yapacağımız okul müdürümüzde ziyaretimize geldi. Eğitmenlerimiz Sabancı üniversitesi Toplumsal Duyarlılık projeleri direktörü Zeynep Bahar ve öğretim görevlisi Aslı Acar dı. Yarın eğitim modüllerimizi işleyeceğimiz ikinci 5 saatlik eğitimimiz için hazırız. Sonrasında toplum birliği okulumuzda 6 hafta sürecek olan ve biz gönüllülerin vereceği hepsi 4. Sınıf öğrencisi 300 çocuğa eğitimlere başlayacağız. " dedi.

Öğrencilerimiz için farkındalık yaratacağına inandığımız projenin başlamasını heyecanla bekliyoruz.

10-02-202410-02-202410-02-2024

Yayın: 10.02.2024 - Güncelleme: 10.02.2024 23:46 - Görüntülenme: 151