HAPPY CHILDREN TALKING,WRITING, READING WITH CLIL eTWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

İlkokullarda dil eğitimi alan öğrencilerimiz, öğrenmeyi daha eğlenceli ve kalıcı hale getirmeyi hedefleyen, içerik ve dil bütünleşik öğretim, öğrenme yöntemini bütünsel bir yaklaşımla kullanabilen, hayal güçlerini, dijital yeterliliğini, çevreyi ve sürdürülebilir kaynakları koruyan, Kültürel farklılıkları tanıyan, 21. yüzyıl becerilerini kullanan, Avrupalıların becerilerini kullanan Dil Portföyünü öğrenebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayan entegre bir öğrenme projesidir.

Proje ortağı ülkeler,Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Azerbaycan, Yunanistan, Romanya, Ürdün, Tunus ve İtalyadır.

Ekim ayı itibarı ile okulumuzda yürütülecek olan e Twinning projemiz Happy Chılderen Talkıng ,Wrıtıng,Reading Whıt Clil başladı.

Ana dili ve yabancı dili bir arada kullanmayı öğrenmek,

Öğrencilerin yabancı dil yatkınlığının keşfedilmesi,

Yabancı dili sözlü ve yazılı olarak kullanmak,

Teknolojiyi kullanma yeteneğini geliştirmek,

Dijital içerik oluşturma yetkinliklerini öğrenmek,

İngilizce dersine karşı olumlu bir tutum geliştirmeye yardımcı olmak,

Yabancı dilde anlama ve düşünme becerilerini geliştirmek,

Kişinin kendi kültürünü ve diğer kültürleri tanıması ve anlaması için daha iyi bir iletişim süreci oluşturmak,

İletişim ve işbirliği yeterliliklerini öğrenmek,

E-Güvenlik yetkinliklerini öğrenerek ,problem çözme becerilerini öğrenmek,

Öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini geliştirmek ve onları gelecekteki mesleklere hazırlamak,

Proje tabanlı ve Karma öğrenmenin teşvik edilmesi ,projenin hedeflerindedndir.

Yayın: 11.10.2023 - Güncelleme: 11.10.2023 20:51 - Görüntülenme: 616