Geleceğimden Ben Sorumluyum Projesi Sona Erdi

GELECEĞİMDEN BEN SORUMLUYUM PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuzda Mavişehir Rotary Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü Geleceğinden Ben Sorumluyum projesi bugün yapılan etkinliklerle sona erdi. Proje koordinatörü Filiz Kırbeyi "Eğitim projemizin son haftasıydı. Çocuklarla hem bahçede hem sınıflarında oyunlar oynayarak ve takım olma konusunu işleyerek projemizi tamamladık. Her adımda bizimle birlikte yürüyen tüm gönüllü arkadaşlarıma ve özellikle İsmail Rahmi Karadavut ilkokulu yönetimi ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.resim yarışmamız ile projemizi sonlandıracağız. Çocuklarımızın hem sertifikalarını hem de yarışma derece ödüllerini bu ay sonunda verebilmeyi planlıyoruz." dedi.

Okulumuza ve öğrencilerimize kazandırdıkları dan dolayı Rotary Derneğine okulumuz adına teşekkür ederiz.

GELECEĞİMDEN BEN SORUMLUYUM PROJESİ SONA ERDİ

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024